Η Melcer Newman PLLC είναι μια δικηγορική εταιρεία που ειδικεύεται στις υποθέσεις αστικού δικαίου και εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες στέκεται στο πλευρό της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας. Εμείς και οι συνεργάτες μας, με τη συνολική εμπειρία 60 ετών που διαθέτουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση βοηθώντας σας στις νομικές σας υποθέσεις.

 

Διαθέτουμε εμπειρία στην προάσπιση των συμφερόντων μεγάλων εταιρειών και δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και των συμφερόντων του απλού πολίτη. Για το λόγο αυτό γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι θα κάνει, τι θα πει και τι επιχειρήματα θα χρησιμοποιήσει εναντίον σας ο αντίδικος. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι επειδή στο πεδίο του αστικού δικαίου διαθέτουμε εμπειρία και από τις δύο πλευρές.

 

Η συνεργάτης μας Αικατερίνη Δέσπας-Μπαρούς (Katina Despas-Barous) μιλά ελληνικά με ευχέρεια. Κατοικεί στην Αστόρια και εκπροσωπεί τους Έλληνες επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους για το κοινό καλό. Η οικογένειά της έχει δεσμούς με την ελληνική κοινότητα εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια. Σε όλη της τη ζωή η Αικατερίνη εργάζεται για την ελληνική κοινότητα αλλά παράλληλα προσφέρει και εθελοντικό έργο. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε στην εταιρεία, κατέστησε σαφές ότι προτεραιότητά της είναι να βοηθήσει την ελληνο-αμερικανική κοινότητα με κάθε δυνατό τρόπο. Με είκοσι σχεδόν χρόνια εμπειρίας σε νομικά ζητήματα σίγουρα είναι το πλέον κατάλληλο άτομο.

 

Αν χρειάζεστε βοήθεια για κάποιο προσωπικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό ζήτημα, αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή αν απλώς θέλετε μια δωρεάν συμβουλή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Melcer Newman PLLC. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο!

Επιτυχία! Μήνυμα ελήφθη.